AK-Service myy pienkoneita moottorisahoista mönkijöihin

Pienkonemyynti Sonkajärvellä

Olemme valtuutettu Yamahan, CF MOTOn ja Trapperin myyntiliike Iisalmen seudulla.


Myymme sekä käytettyjä että uusia mopoja, moottoripyöriä, moottorikelkkoja ja muita pienkoneita. Asiantuntevat myyjämme ovat valmiina auttamaan sinua sopivan pienkoneen tai kulkuneuvon ja sen varusteiden valinnassa ja hankinnassa. Jos juuri haluamaasi konetta ei löydy, tilaamme sen ostajalle. Vaihdossa voimme ottaa vanhan koneesi. 


Myynnissä olevia pienkoneita löydät myös tori.fi:stä.
https://www.tori.fi/akservice


Yamaha, CF Moto ja Trapper mönkijöiden myynti

Meillä on myynnissä monipuolinen valikoima Yamaha, CF Moto ja Trapper -mönkijöitä ja traktorimönkijöitä. Mönkijät soveltuvat sekä vapaa-ajan käyttöön että hyötykäyttöön esim. metsätöissä. Osa mönkijöistä on rekisteröity kahdelle henkilölle. Lisäksi valikoimassa on pienempiä mönkijöitä. Käy tutustumassa myymiimme mönkijöihin valmistajien sivuilla. 


Mönkijöitä on esittelyssä myymälässämme ja niitä pääsee myös koeajamaan. Jos jotain mallia ei juuri sillä hetkellä ole myymälässämme, tilaamme sen ostajalle. Mönkijöihin on mahdollista hankkia myös erilaisia lisävarusteita kuten peräkärry, vetokoukku ja puskulevy. Myymillämme mönkijöillä on kahdesta viiteen vuoden takuu riippuen merkistä. 


Kysy lisää mönkijöistä ja niiden ominaisuuksista myyjiltämme.

MTD ruohonleikkureiden myynti

MTD:n valikoimista löytyy jokaiseen pihaan sopiva ruohonleikkuri. Myymme sekä perinteisiä työnnettäviä ruohonleikkureita että ajettavia ruohonleikkureita, joilla sujuu isommankin nurmikon leikkaus. MTD -ruohonleikkurit ovat tunnettuja laadusta ja luotettavuudesta. MTD:n mallistosta löytyy sopiva ruohnleikkuri myös vaativampaan käyttöön. Tule tutustumaan MTD:n malleihin, kun haluat hyvän ruohonleikkurin. 


ECHO moottorisahojen myynti

Myymälässämme on myynnissä kattava valikoima erilaisia ECHO -moottorisahoja. ECHO on tunnettu toimintavarmuudesta ja laadusta. ECHOn valikoimissa on sekä vapaa-ajan yksityiskäyttöön että myös ammattikäyttöön sopivia moottorisahoja. Meiltä löytyy myös muita metsurinvälineitä.

Huollamme kaikenkokoiset koneet ja myymälästämme saat koneiden varaosat.

Created by